STAROČESKÝ BIFTEK.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO HOVĚZÍ / HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ / 




INGREDIENCE: 2 bifteky, sůl, pepř, olej, hladká mouka, sádlo na smažení. Na obložení: sterilovaná zelenina, nadrobno nakrájená cibule, plátky sterilované okurky, na nudličky nakrájená paprika, na dílky nakrájené rajče.

POSTUP PŘÍPRAVY: Bifteky odblaníme, lehce naklepeme, pokapeme olejem a uložíme na několik hodin do chladničky. Před úpravou je osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V horkém sádle je z každé strany 4-5 minut opékáme. Na talířích je přelijeme výpekem, obložíme připravenou zeleninou a podáváme s opékanými brambory.



STAROČESKÝ BIFTEK. STAROČESKÝ BIFTEK.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1358 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz